Progress

0%

Kehitys

0%

TRAINING PROGRAM

 • Middag på svenska – yksityisopetus 45 min

  Middag på svenska – yksityisopetus 45 min

  0%

  Middag på svenska – yksityisopetus 45 min

  Middag på svenska

  Middag på svenskaon ruotsin kielen yksityisopetusta pidempinä, 45 minuutin pituisina hetkinä sinulle sopivaan aikaan. Opetus räätälöidään tarpeidesi mukaan ja on erityisen suosittu suullisen kielitaidon harjoittamiseen. Tapaamiset järjestetään etäyhteyksiä hyödyntäen.

  Tarjous!
  (Tällä hetkellä ei aktiivisia tarjouksia.)

  Middag på svenska™ on 45 minuutin pituinen ruotsin kielen yksityisopetustuokio. Jokainen Middag på svenska™ räätälöidään tilaajan tarpeiden ja kielitaitotason mukaan. Middag på svenska™ soveltuu erityisen hyvin Zoomin avulla sekä suullisen että kirjallisen kielitaidon parantamiseen.

  Hyödyt sinulle!

   Saat sinulle räätälöityä ruotsin kielen yksityisopetusta.
   Saat vapaasti valita itsellesi sopivat opetusajat.
   Opetustuokiot ovat lyhyitä, mikä helpottaa keskittymistä.
   Saat käyttöösi osaavan ja kokeneen opettajan.
    Saat ohjausta opiskeluun myös omalla ajalla.

  ESITIEDOT
  Ennen Middag på svenska™-etätapaamisten aloitusta teen alkukartoituksen tarpeistasi ja kielitaitotasostasi.

  ETÄTAPAAMISET
  Middag på svenska™-tapaamiset järjestetään etänä, joko puhelimitse tai Zoom-verkkotyökalun avulla.

  ZOOM
  Zoom toimii erityisen hyvin, mikäli käytämme kirjallista materiaali ja/tai haluamme hyödyntää videokuvaa tapaamisissa. Autan sinua Zoomin käyttöönotossa, tarvitset vain älypuhelimen tai tietokoneen ja kuulokkeet, jossa on mikrofoni.

  AIKA
  Saat vapaasti valita itsellesi sopivat ajat joko puhelimitse tai varauskalenterista. Aikoja on tarjolla ma-pe klo 8-17 välillä.

  KESTO
  Middag på svenska™-tilaukset ovat 45 minuutin mittaisia. Yksi varattu tunti tulee käyttää 7 päivän aikana ostotapahtumasta.

  HINTA
  102,00 € / h sis. ALV 24%
  (82,26 € + 19,74 €)

  VARAUSEHDOT
  Peruutukset tulee tehdä viimeistään 24 h ennen varattua aikaa. Tämän jälkeen tehdyt varaukset katsotaan myöhästyneiksi peruutuksiksi ja opetuskerta katsotaan käytetyksi (ei siirto- tai takaisinmaksuoikeutta).

  OPETTAJA
  FT Nina Niemelä,
  palkittu Svensklärarpriset 2016

  Ninan opetus pohjaa tutkittuun tietoon kielen omaksumisesta ja oppimisesta. Hän on väitellyt opettajan ja oppilaan välisestä vuorovaikutuksesta, pääaineena ruotsin kieli. Ninalla on noin 20 vuoden kokemus ruotsin kielen opettamisesta ja hän on tottunut verkko-opetuksen opettaja. Opettamisen lisäksi Nina kouluttaa sekä kansallisesti että kansainvälisesti kieltenopettajia toiminnallisen kielitaidon kielipedagogiikan alalla.

  OTA YHTEYTTÄ!
  Jos sinulla tulee kysyttävää, voit olla yhteydessä puhelimitse 045-2084456 tai sähköpostitse info@ninaniemela.fi

  Middag på svenska

  Middag på svenskaon ruotsin kielen yksityisopetusta 45 minuutin pituisina hetkinä sinulle sopivaan aikaan. Opetus räätälöidään tarpeidesi mukaan ja on erityisen suosittu suullisen kielitaidon harjoittamiseen. Tapaamiset järjestetään etäyhteyksiä hyödyntäen.

  Tarjous!
  (Tällä hetkellä ei aktiivisia tarjouksia.)

  Course contents

  By clicking on course contents, you get to the next section. Notice that some sections can only be accessed by marking the previous section as completed. Each new training week opens the previous Sunday.

  TRAINING PROGRAM

 • error: Alert: Content is protected !!