VALMENNUKSET

Kouluta kokemuksellisesti, vahvista vuorovaikutusta – Kuinka muutat passiivisen yleisön aktiiviseksi ja yksinpuhelun vuorovaikutukseksi?

Oletko asiantuntija, joka kouluttaa, opettaa, valmentaa tai perehdyttää? Tuntuuko sinusta, että hallitset oman asiasisältösi vahvasti, mutta kaipaat moderneja työkaluja ja uusia oivalluksia koulutustyön tueksi? Haluatko muuttaa passiiviset kuulijat aktiivisiksi ja yksinpuhelun vuorovaikutukseksi? Riippumatta siitä, minkä alan kouluttaja olet – voin auttaa sinua.
Asiantuntijaesitykset ovat täynnä asiaa, mutta kuinka suuri osa siitä todellisuudessa siirtyy osallistujien muistiin ja jalostuu oppimiseksi, uudeksi tavaksi toimia? Kuinka paljon merkityksellistä tietoa hukkuu tuhkan lailla tuuleen, koska opetettava asia ei koskaan löydä aidosti perille?

Yksi asiantuntijatyön tärkeimpiä osa-alueita on kyky kiteyttää omaa osaamistaan muille esitettävään muotoon. Seuraava tärkeä askel on viedä tieto perille siten, että kuulijan on mahdollisimman helppo ottaa se vastaan.

Valmennuksissani opit, kuinka muutat kalvosarjojen kanssa käydyt yksinpuhelut aidosti vuorovaikutteisiksi ja todellista oppimista aikaansaaviksi

Kokemuksellinen kouluttaminen on tutkitusti tehokasta, yksilöä osallistavaa ja todellista oppimista aikaansaavaa. Osallistavan vuorovaikutuksen keinoin voimme muuttaa kalvosarjojen kanssa käydyt yksinpuhelut aidosti vuorovaikutteisiksi oppimistilanteiksi.
Valmennuksissani tarjoan sinulle konkreettisia keinoja tehokkaampaan ja kokemuksellisempaan kouluttamiseen. Oivallat niksit vahvempaan osallistamiseen, yksilön sitouttamiseen ja aivojen eri osa-alueiden haastamiseen. Näin kouluttamisesta tulee tehokkaampaa ja hauskempaa!

Osallistu, ylläty ja uudistu – tässä valmennuksessa saat enemmän kuin mukaan lähtiessäsi osaat odottaa!

Valmennukseni sopii sinulle, joka koulutat, valmennat tai muulla tavoin vaikutat ihmisiin osana omaa työtäsi. Sinulla on vahva oman alasi substanssiosaaminen, mutta haluat kehittyä kouluttajana ja viedä viestisi paremmin perille.

Valmennuksessani opit mm.

– miten mielenkiinto herätetään ja miten se ylläpidetään,
– miten tärkein asiasisältö saadaan jäämään mieleen,
– miten ihminen oppii tehokkaimmin,
– miten saat osallistujat osallistumaan,
– miten synnytät aitoa vuorovaikutusta,
– miten saat osallistujat oppimaan tekemisen kautta ja
– miten tämä kaikki tehdään niin, että koulutuksessa on inspiroivaa ja innostavaa olla?

Valmennuksessani pääset yllättymään, kokemaan ja uudistamaan osaamistasi aivan uudella tavalla.
Saat runsaasti konkreettisia ideoita ja työkaluja, miten teet omista koulutuksistasi aidosti toiminnallisia ja vuorovaikutteisia. Kaikki käytettävät metodit nojaavat tutkittuun tietoon vuorovaikutuksesta, motivaatiosta ja oppimisesta.

Vähemmän kalvoja, enemmän vuorovaikutusta

Valmennuksissani kouluttajat ovat oppijan asemassa, aktiivisia osallistujia, itse tehden ja oppijan näkökulmaa kokien. Kouluttajat saavat kehittää omaa koulutustaan juuri kokemansa ja oppimansa kautta. Kerron sinulle myös tieteelliseen tutkimukseen nojaavat syyt, miksi koulutus juuri tällä tavalla on tuloksellista ja mielekästä.

Käytännönläheinen valmennukseni on rakennettu siten, että saat ensin itse kokemuksen erilaisista kouluttamisen menetelmistä. Sen jälkeen käymme läpi, mihin tieteellisesti tutkittuun metodiin menetelmät perustuvat ja miten voit niitä hyödyntää. Taito saada muut innostumaan ei ole taikaa, vaan opeteltavissa oleva taito!

Uudenlaista varmuutta kouluttamiseen

Valmennukseni jälkeen sinulla on runsas ja käytännönläheinen keinopankki tulevien koulutus- ja luentotilaisuuksiesi toteutukseen. Suunnittelet innostavampia koulutuksia, kehität käytännön koulutustaitojasi ja hyödynnät uusia keinoja yleisön osallistamiseen. Esiintymisestä tulee hauskempaa, jaat osaamistasi tehokkaammin ja saat viestisi varmemmin perille.

Kehitä taitojasi ammattilaisen ohjauksessa

Valmentajanasi toimii FT Nina Niemelä, vuorovaikutustutkija ja kielipedagogiikan kansainvälinen asiantuntija. Valmennuksiini olen kiteyttänyt kaikki ne kokemukset ja tutkittuun tietoon pohjaavat opit, jotka olen 20 kansainvälisen kouluttajavuoteni aikana kerännyt ympäri maailmaa. Lue lisää taustastani tai ota minuun yhteyttä!

Toteutamme koulutukset ja valmennukset teidän toiveidenne mukaan, joko kasvokkain tai etänä!

Valmennukset saatavissa myös erityisesti kielenopettajille suunnatulla sisällöllä

 

Monialainen ja ilmiöpohjainen kieltenopetus, varhennettu kieltenopetus, kielen ja sisällön integrointi – kieltenopettajille tarjoan monipuolista ja osallistavaa täydennyskoulutuspalettia.

Kieltenopettajille suunnatuissa valmennuksissani kieltenopettajat saavat
– lisää ymmärrystä kielten opettamisesta,
– konkreettisia esimerkkejä omaan opetukseen sovellettuna ja
– käytännönläheisiä työkaluja opettamisen kehittämiseen ja suunnitteluun.

Käytän moderneja, kokemuksellisia ja tutkittuun tietoon nojaavia menetelmiä, joissa kieltenopettajat ovat oppijan asemassa, aktiivisia osallistujia, itse tehden ja oppijan näkökulmaa kokien.

Kieltenopettajille suunnatut valmennukseni käsittelevät kielten opettamista erityisesti monialaisten opintokokonaisuuksien näkökulmasta.

Kouluttajanasi kielipedagogiikan ammattilainen

Kouluttajanasi toimii FT Nina Niemelä. Kielipedagogisena täydennyskouluttajana, tutkijana ja ruotsin kielen yliopisto-opettajana olen saanut tutustua kirjaviin kouluyhteisöihin ja tehdä töitä eri kouluasteiden opettajien kanssa ympäri maailmaa. Järjestämissäni kielikoulutuksissa opettamista lähestytään toiminnallisuuden, teemakokonaisuuksien ja ilmiöiden pohjalta, pitäen koko ajan mielessä oppijan tarve vuorovaikutukseen.

Lue lisää kokemuksestani tai ole minuun yhteydessä!

error: Alert: Content is protected !!