Fika på svenska Flex: yksityisopetusta joustavasti

175,00 

Fika på svenska™ Flex on ruotsin kielen yksityisopetusta tehokkaina, kahvitauon pituisina hetkinä sinulle sopivaan aikaan. Yksilöllisesti suunnittelut, tulokselliset opetustuokiot on helppo sovittaa kiireiseenkin kalenteriin. Flex tarkoittaa meillä lisättyä joustavuutta. Voit maksutta siirtää varaamasi aika jopa 15 minuuttia ennen sovittua tapaamista!

Fika på svenska™ on tehokas, kahvitauon pituinen ruotsin kielen yksityisopetustuokio.

Tutkimusten mukaan kielitaito karttuu parhaiten, kun kieltä käyttää ja opiskelee pieninä annoksina usein. Tehokkain aika, jonka oppija voi kerralla keskittyä on noin 20 minuuttia. Siksi Fika på Svenska -yksityisopetustuokiot on rakennettu kahvitauon mittaisiksi.

Aika voi kuulostaa lyhyeltä, mutta 20 vuoden kouluttajan kokemuksellani lupaan sinulle − usein ja vähän on tehokkain valinta kielitaidon kehittämiseen. Kun tarkkaavaisuutesi ei herpaannu, myös oppimistuloksia saavutetaan nopeammin. Kun tuloksia syntyy, myös oppimismotivaatiosi kasvaa.

Jokainen Fika på svenska™ sovitetaan yksilöllisesti tarpeisiisi ja kielitaitotasoosi. Tapaamiset toteutetaan etäyhteydellä, jolloin lyhyt yksityisopetustuokio on helppo sovittaa kiireiseenkin kalenteriin.

Fika på svenska™ on erityisen suosittu ruotsin kielen suullisen kielitaidon parantamiseen, mutta Zoomin avulla myös kirjallisen kielitaidon tai kieliopin harjoittaminen on helppoa.

Fika på svenska Flex -opetustuokion avulla

Saat saman palvelusisällön kuin Fika på svenska -opetustuokiossa. Lisäksi saat enemmän joustavuutta tapaamisaikoihin.
Fika på svenska Flex antaa sinulle mahdollisuuden siirtää varaamaasi aika jopa 15 minuuttia ennen sovittua tapaamista! 

  • opit tuloksellisesti – kielen ammattilaisen kokemuksellisilla metodeilla varmistamme, että toiminnallinen kielitaitosi kehittyy tuloksellisesti
  • opit tehokkaasti – keskittyminen fokusoidaan annoksiin, joissa oppiminen on tehokkaimmillaan
  • opit täsmällisesti – yksityisopetuksen fokus on sinun tavoitteittasi
  • opit silloin, kun haluat – opetusajat ovat vapaasti valittavissasi juuri silloin, kun haluat
  • opit myös opetuksen ulkopuolella − saat ohjausta opiskeluun myös omalla ajalla.

Kokeile uudenlaista oppimisen tapaa ja ohita ongelmat kanssani!

ESITIEDOT

Ennen Fika på svenska™ -etätapaamisten aloitusta teen alkukartoituksen tarpeistasi ja kielitaitotasostasi.

ETÄTAPAAMISET

Fika på svenska™ -tapaamiset järjestetään etänä, joko puhelimitse tai Zoom-verkkotyökalun avulla. Zoom toimii erityisen hyvin, mikäli käytämme kirjallista materiaalia ja/tai haluamme hyödyntää videokuvaa tapaamisissa. Autan sinua Zoomin käyttöönotossa: tarvitset vain älypuhelimen tai tietokoneen ja kuulokkeet, jossa on mikrofoni.

AIKA

Voit vapaasti valita itsellesi sopivat ajat joko puhelimitse tai varauskalenterista. Aikoja on tarjolla ma-pe klo 8–17 välillä.

KESTO

Fika på svenska™ -tilaukset ovat yhden tunnin mittaisia, jaettuna kolmelle noin 20 min opetustuokiolle. Yksi tunti (3 x 20 min) tulee käyttää 7 päivän aikana.

HINTA

Kolme tapaamista (3 x 20 min):
175,00 € / h, sis. alv. 24 %

VARAUSEHDOT

Fika på svenska Flex -palvelussa voit maksutta siirtää varaamaasi aikaa jopa 15 minuuttia ennen sovittua tapaamista.
Myöhemmin tehdyt peruutukset katsotaan myöhästyneiksi ja opetuskerta käytetyksi (ei siirto- tai takaisinmaksuoikeutta).

OPETTAJA

Kouluttajanasi toimii FT Nina Niemelä, palkittu, ruotsin kielen kansainvälinen ammattilainen, jolla on kahden vuosikymmenen kokemus ruotsin kielen opettamisesta, kielen ja sisällön integroinnista ja vaativista ruotsin kielen asiantuntijatehtävistä. Tutustu minuun lisää täällä.

OTA YHTEYTTÄ

Ole minuun yhteydessä kaikissa kysymyksissäsi joko puhelimitse 045 208 4456 tai sähköpostitse info@sweducation.fi. Käydään läpi tarpeesi ja toiveesi, jonka jälkeen voit päättää, haluatko aloittaa kanssani yhteistyön.

error: Alert: Content is protected !!