Texthjälp: ruotsinkielisen tekstin kielenhuoltoa

49,00 

Texthjälp on nopea ja varma apu ruotsinkielisen tekstisi kielenhuoltoon. Texthjälpissä valitset itse, haluatko tekstin tarkistuksen vai opetustuokion, jossa käymme yhdessä läpi tekstin tyypilliset virheet ja niiden korjaamisen.

Texthjälp on ruotsinkielisen tekstin oikoluku- tai yksityisopetuspalvelu, jossa ruotsin kielen asiantuntija huoltaa tekstisi kielen joko puolestasi tai yhdessä kanssasi. Voit itse valita, haluatko tekstin tarkistuksen vai järjestämmekö tehokkaan opetustuokion, jossa käymme yhdessä läpi tekstin tyypilliset virheet ja niiden korjaamisen. Mahdolliset tapaamiset järjestetään etäyhteyksiä (Zoom) hyödyntäen.

Texthjälp on erityisen suosittu ruotsin kielen kirjallisen kielitaidon kehittämiseen, ja se on nopea ja varma apu ruotsinkielisen tekstisi viimeistelyyn.

Jokainen Texthjälp sovitetaan yksilöllisesti tarpeisiisi ja kielitaitotasoosi. Palvelun hinta määräytyy tekstin pituuden mukaan.

Texthjälpin avulla

• saat nopeasti korkealaatuista apua tuottamasi ruotsinkielisen tekstisi viimeistelyyn
• valitset itse, haluatko korjatun tekstin vai yksityisopetustuokion, jossa käymme läpi tekstissä esiintyvät tyypilliset kielioppivirheet korjauksineen
• saat käyttöösi osaavan ja kokeneen ruotsin kielen asiantuntijan
• maksat vain tekstisi pituuden mukaan - emme veloita piilo- tai lisäkuluja.

Huomaathan, että Texthjälp ei ole käännöspalvelu.

TEKSTIN PITUUS

Hinnoittelun perusteena käytämme tekstisi pituutta. Tilausta tehdessäsi valitse niin monta Texthjälpiä kuin tekstissäsi on sivuja. Yhden sivun pituus on 1 500 merkkiä välilyönteineen.

HINTA

Yhden sivun hinta (1500 merkkiä välilyönteineen) on 49,00 € / h, sis. alv 24 %.

AIKA

Tekstisi käsitellään 1–2 arkipäivässä tilauksesta. Jos kyse on opetuksesta, voit vapaasti valita itsellesi sopivat ajat joko puhelimitse tai varauskalenterista. Aikoja on tarjolla ma-pe klo 8–17 välillä.

ETÄTAPAAMISET

Mahdolliset tapaamiset järjestetään etänä Zoom-verkkotyökalun avulla. Zoom toimii erityisen hyvin, mikäli käytämme kirjallista materiaalia ja/tai haluamme hyödyntää videokuvaa tapaamisissa. Zoomin käyttöönotto on helppoa: tarvitset vain älypuhelimen tai tietokoneen ja kuulokkeet, jossa on mikrofoni. 

EHDOT

Peruutus- ja takaisinmaksuoikeus päättyy, kun asiakas on lähettänyt tekstin palvelun tarjoajalle.
Asiakas on velvollinen tarkistamaan tekstinsä pituuden niin, että tilaus ja tekstin pituus vastaavat toisiaan.
Opetustapaamisten peruutukset ja siirrot tulee tehdä viimeistään 24 h ennen varattua aikaa. Myöhemmin tehdyt peruutukset katsotaan myöhästyneiksi ja opetuskerta käytetyksi (ei siirto- tai takaisinmaksuoikeutta).

OPETTAJA

Kouluttajanasi toimii FT Nina Niemelä, palkittu ruotsin kielen ammattilainen, jolla on kahden vuosikymmenen kokemus ruotsin kielen opettamisesta, kielen ja sisällön integroinnista ja vaativista ruotsin kielen asiantuntijatehtävistä. Tutustu minuun lisää täällä.

OTA YHTEYTTÄ

Ole minuun yhteydessä kaikissa kysymyksissäsi joko puhelimitse 045 208 4456 tai sähköpostitse info@sweducation.fi. Käydään läpi tarpeesi ja toiveesi, jonka jälkeen voit rauhassa päättää, haluatko aloittaa kanssani yhteistyön.

error: Alert: Content is protected !!