Yksityisopetus

Opi kieltä tuloksellisesti ja tehokkaasti – modernilla ja palkitulla tavalla

Toisinaan tarvitsemme lisää itsevarmuutta ruotsin kielellä kommunikoimiseen. Työtehtävät saattavat edellyttää nykyistä sujuvampaa kielitaitoa tai tärkeä asiakassuhde hyötyisi sujuvammasta vuorovaikutuksellisesta osaamisesta. Joskus kielitaidon kehittämisen tarve voi ilmetä yllättäen.

Tehokkain tapa oppia kieltä haluamallasi tavalla on korkealaatuinen, tarpeisiisi sovitettu yksityisopetus. Haluan johdattaa sinut tuloksekkaasti ja tehokkaasti kielen vuorovaikutukselliseen osaamiseen kokemuksellisen oppimisen keinoin. Sinä määrität tarpeesi – minä suunnittelen ja toteutan parhaan mahdollisen oppimiskokemuksen.

 

Yksityistä opetusta tavalla, jota et ole ennen kokenut

  • Opi tuloksellisesti – kielen ammattilaisen kokemuksellisilla metodeilla varmistamme, että toiminnallinen kielitaitosi kehittyy tuloksellisesti
  • Opi tehokkaasti – keskittyminen fokusoidaan annoksiin, joissa oppiminen on tehokkaimmillaan
  • Opi täsmällisesti – yksityisopetuksen fokus on sinun tavoitteissasi
  • Opi silloin, kun haluat – opetusajat ovat vapaasti valittavissasi juuri silloin, kun haluat
  • Opi myös opetuksen ulkopuolella − saat ohjausta opiskeluun myös omalla ajalla.

Yksityisopetuksen pääosassa olet sinä

Yksityisopetus on henkilökohtaisesti sinulle suunniteltua ja toteutettua täsmävalmennusta, joka pureutuu toivomiisi teemoihin. Opetuksen suunnittelu lähtee aina sinun lähtökohdistasi ja kielitaitotasostasi. Minun tehtäväkseni jää toteuttaa sinulle paras mahdollinen oppimiskokemus.

Tapaamisissa aktivoin, haastan ja autan sinua kehittymään. Sisältö on sinulle relevanttia, eikä aikaasi käytetä epäolennaiseen. Keskitymme toiminnallisen kielitaidon harjoittamiseen kokemuksellisuuden keinoin. Tuen oppimistasi myös opetuksen ulkopuolella, jonne saat vinkkejä itseopiskeluun ja saavutetun kielitaidon ylläpitämiseen. Oppimisesta tulee tuloksellista, tehokasta ja oivalluttavaa.

Minulle tärkeintä on, että sinä saavutat tavoitteesi. Täsmävalmennuksella pääsemme yhdessä perille.

Kokemuksellista oppimista modernilla ja palkitulla tavalla

Korkeatasoisessa yksityisopetuksessa pelkkä opetettavan kielen osaaminen ei riitä. Laadukas yksityisopetus vaatii kouluttajalta lisäksi kykyä hyödyntää tutkittua tietoa vuorovaikutuksesta, kielen omaksumisesta ja oppimisesta.

Yksityisopetuksessani painotan vuorovaikutusta, oppijaa aktivoivia tehtäviä ja sisällön aitoa merkityksellisyyttä. Opetukseni ei ole perinteistä opettajajohtoista opettamista, vaan omaksut sisältöä toiminnallisen tekemisen kautta positiivisella ja haastavalla tavalla. Emme lähesty kieltä pieninä palasina, vaan toiminnallisen kielitaidon kehittämisen näkökulmasta.

Tarjoan korkeatasoista, vuorovaikutuksen ymmärtämiseen ja tutkittuun tietoon perustuvaa koulutusta, jossa sinä olet aktiivinen toimija. Keskitymme toiminnallisen kielitaidon kehittämiseen innostaen ja ilon kautta. Keskittyminen fokusoidaan oikean kokoisiin annoksiin, joissa oppimistulokset ovat tehokkaimmillaan.

Ruotsin kielen opettajan työni on palkittu Svenska folkskolan vännerin (SFV) ja Suomen ruotsinopettajat ry:n yhteisellä Svensklärarpriset 2016 -palkinnolla.

Uudenlaista varmuutta ruotsin kielellä kommunikoimiseen

Yksityisopetuksessa toiminnallinen kielitaitosi karttuu tehokkaasti ja tuloksellisesti. Yksityisopetuksen jälkeen käytät ruotsin kieltä rohkeammin ja esiinnyt itsevarmemmin. Saat uudenlaista varmuutta ruotsin kielellä kommunikoimiseen.

 

Kielikouluttajanasi ruotsin kielen kansainvälinen huippuosaaja

Kouluttajanasi toimii FT Nina Niemelä, palkittu ruotsin kielen ammattilainen, jolla on kahden vuosikymmenen kokemus ruotsin kielen opettamisesta, kielen ja sisällön integroinnista ja vaativista ruotsin kielen asiantuntijatehtävistä. Lisää osaamisestani voit lukea täällä.

Näin etenemme

ESITIEDOT

Ennen etätapaamisten aloitusta teen alkukartoituksen tarpeistasi ja kielitaitotasostasi.

ETÄTAPAAMISET

Tapaamiset järjestetään etänä, joko puhelimitse tai Zoom-verkkotyökalun avulla. Zoom toimii erityisen hyvin, mikäli käytämme kirjallista materiaalia ja/tai haluamme hyödyntää videokuvaa tapaamisissa. Autan sinua Zoomin käyttöönotossa: tarvitset vain älypuhelimen tai tietokoneen ja kuulokkeet, jossa on mikrofoni.

AIKA

Voit vapaasti valita itsellesi sopivat ajat joko puhelimitse tai varauskalenterista. Aikoja on tarjolla ma-pe klo 8–17 välillä.

KESTO

Minimissään 3 x 20 min.

HINTA 

Perushinta yksityisopetukselle, löydät verkkokaupasta kohdasta Fika på svenska, on 135,00 € / h (sis. alv 24 %). 

Joustohinta on kiireisen vaihtoehto. Joustohinta antaa sinulle lisää joustavuutta peruutusehtoihin, ja on oiva valinta sinulle, jolla aikataulut muuttuvat nopeallakin aikataululla. Ks ehdot alla. Fika på svenska Flex hinta on 175,00 / h (sis alv 24 %).

VARAUSEHDOT

Varattu aika tulee siirtää toiseen ajankohtaan viimeistään 24 h ennen varattua aikaa. Tämän jälkeen tehdyt muutokset katsotaan myöhästyneiksi ja opetuskerta käytetyksi (ei siirto- tai takaisinmaksuoikeutta).

Joustohintaisen Fika på svenska Flex vaihtoehdon valinnut voi siirtää varatun ajan maksutta jopa 15 minuutta ennen sovittua aikaa.

OPETTAJASI

FT Nina Niemelä, ruotsien kielen asiantuntija ja vuorovaikutustutkija

OTA YHTEYTTÄ

Ole minuun yhteydessä kaikissa kysymyksissäsi joko puhelimitse 045 208 4456 tai sähköpostitse info@sweducation.fi. Käydään läpi tarpeesi ja toiveesi, jonka jälkeen voit rauhassa päättää, haluatko aloittaa kanssani yhteistyön.

4 + 7 =

error: Alert: Content is protected !!